Мінюст розширить співпрацю з Всеукраїнською Радою Церков

22.06.2018 14:53 6

Мінюст розширить співпрацю з Всеукраїнською Радою Церков

Учасники зустрічі обговорили проблематику забезпечення прав дітей і сімей, боротьби з домашнім насильством та зміцнення моральних засад суспільства. Йшлося також про доцільність підвищення рівня державної сімейної політики шляхом створення відповідного міністерства або державного агентства у справах сім’ї.
З метою системної взаємодії між Міністерством юстиції та Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій буде опрацьовано механізм постійних консультацій та участі релігійної спільноти як складової громадянського суспільства у формуванні державної політики з означених питань.
Окрім ієрархів і представників конфесій у зустрічі також взяли участь голова Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України» Павло Унугрян та виконавчий директор Інституту релігійної свободи Максим Васін.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Врач может понадобиться в любую минуту Священник УПЦ в Крыму просит оккупационные власти открыть нудистский пляж Смотреть онлайн турецкие сериалы Чудеса Афонского старца Ефрема Филофейского Советы для любителей видеослотов

Публикации