Мусульмани Києва зібрали 9 літрів крові та гроші на реабілітацію хворого сироти

10.01.2018 13:02 3

Мусульмани Києва зібрали 9 літрів крові та гроші на реабілітацію хворого сироти

Донори також зібрали 1892 гривні на лікування хворої дитини (7 років, ДЦП).
Постійні учасники акцій «Стань донором!» пам’ятають скриньку «Садака» («пожертви»), куди щоразу кидають компенсацію за обід ті, хто й цих грошей брати не хоче. Проект агітує за безкоштовну донацію, тож учасників попереджають, що оплати за кров не буде, але медики повинні компенсувати обід. Ця компенсація нині становить 73 гривні.
Цього разу гроші зі скриньки передали на дальшу реабілітацію Євгена з Боярського дитячого будинку. Ті з донорів, хто мав бажання й можливість пожертвувати ці кошти, кидали їх до скриньки. Дехто з медичних причин не міг того дня здавати кров, але прийшов для того, щоб кинути в скриньку свою пожертву.
Зрештою передали волонтерам, що займаються реабілітацією Євгена, 1892 гривні — це 2/3 вартості наступного реабілітаційного етапу для хлопчика в Медичному центрі Берсенєва, що становить приблизно 3000 гривень.
7 грудня хлопчикові зробили складну операцію на суглобах в Інституті ортопедії (клініка № 6, відділення захворювання суглобів у дітей та підлітків), і на початку 2018 року реабілітаційні заходи продовжуються.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Химчистка салона автомобиля Самое выгодное предложение приобретения сжиженного газа Крещенский сочельник Идеальный праздник для вашего ребенка в JUMP PARK Игровые автоматы: особенности разных категорий!

Публикации