Московський Патріархат в Україні проводить позачерговий Синод, щоб обговорити «виклики»

18.12.2018 4:19 3

Московський Патріархат в Україні проводить позачерговий Синод, щоб обговорити «виклики»

У резиденції Предстоятеля УПЦ МП Митрополита Онуфрія на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври 17грудня проходить позачергове засідання Синоду УПЦ МП. Головує Митрополит Онуфрій.
Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ МП.

Зазначається, що на засіданні Синоду будуть розглянуті питання, які «пов’язані з викликами, які зараз постають перед Українською православною церквою».
Повідомляється, що постійними членами Синоду є: митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел, митрополит Сімферопольський і Кримський Лазар, митрополит Хустський і Виноградівський Марк, митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон, митрополит Камʼянець-Подільський і Городоцький Феодор, митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло, митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, секретар Синоду УПЦ, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній.
Тимчасові члени Синоду: митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, архієпископ Бердянський і Приморський Єфрем, єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/uoc/73949/

Следующая новость
Предыдущая новость

Капи на зуби або металеві брекети: що обрати? Табак высокого качества для кальяна от надежного производителя В Киеве исламские шейхи вошли в жюри конкурса верстки и графического дизайна Как выбрать долговечную и прочную ванну? Подтяжка лица для возвращения вашей молодости

Публикации