«Ми знаходимося на межі ядерної війни», - Папа

16.01.2018 16:54 0

«Ми знаходимося на межі ядерної війни»,  - Папа

Папа Римський Франциск визнав, що серйозно побоюється можливості початку ядерної війни. Про це повідомляє «УНІАН-релігії».

«Так, я справді боюся. Ми знаходимося на межі. Досить інциденту, щоб викликати війну. І після такого кроку ситуація ризикує обвалитися. Тому необхідно знищити озброєння, докладати зусилля для ядерного роззброєння», – заявив у понеділок понтифік, спілкуючись з журналістами на борту літака під час перельоту з Риму в Сантьяго.

За вказівкою Папи Франциска супроводжуючим його в поїздці була роздана журналістам фотографія, зроблена в японському місті Нагасакі після американського ядерного бомбардування в серпні 1945 року. На зворотному боці фото понтифік написав "Плід війни", повідомляють представники італійських ЗМІ, які знаходяться на борту літака.

У понеділок вранці Папа вилетів з Риму в Сантьяго, почавши свою 22-ю зарубіжну апостольську поїздку, в ході якої він відвідає Чилі та Перу. Повернення понтифіка у Ватикан заплановано на 22 січня.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/69723/

Следующая новость
Предыдущая новость

Ігрові автомати на гроші Качественное тиснение для вашей поверхности Первый миллион в казино онлайн Лавина на сайте sherbanirada.poltava.ua Сайт о неопознанном и неизведанном Как избавиться от плесени?

Публикации