Експерт з Німеччини прочитає в Українському католицькому університеі відкриту лекцію про роль мирних угод для забезпечення примирення

14.11.2017 18:35 0

Експерт з Німеччини прочитає в Українському католицькому університеі відкриту лекцію про роль мирних угод для забезпечення примирення

Школа права УКУ продовжує серію відкритих лекцій у рамках проекту «Перехідне правосуддя та примирення в Україні». Наступним лектором стане Сінді Віттке, асистент професора зі Східних та Південно-східних європейських студій в Інституті Ляйбніца (Регенсбург, Німеччина).
Чи є мир передумовою для перехідного правосуддя і примирення або ж навпаки – перехідне правосуддя і примирення є передумовою для встановлення миру? Це питання обговорюватиметься на лекції.
Під час лекції Сінді проаналізує взаємозалежність між політичними і правовими аспектами переходу від стану конфлікту до миру та розповість, яку роль відіграють мирні угоди та формалізовані політичні домовленості для забезпечення ефективного внутрішнього і інтернаціоналізованого перехідного правосуддя та примирення. Охочі можуть взяти участь у такому заході безкоштовно. Лекція відбудеться англійською мовою у Львові, в Центрі митрополита Андрея Шептицького.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные услуги в строительстве и инженерии Газобетон – низкие цены и доставка по Харькову Бездепозитные бонусы за регистрацию в онлайн казино Характеристика имплантации зубов Трубы и трубные комплектующие отличного качества от компании ООО «ГК Феррит»

Публикации