Духовна інвентаризація в «ЛНР»: під заборону потрапили усі видання баптистів, включно з Євангелієм від Івана

19.12.2019 8:19 6

Духовна інвентаризація в «ЛНР»: під заборону потрапили усі видання баптистів, включно з Євангелієм від Івана

Відомий релігієзнавець і громадський діяч Ігор Козловський на сторінці у Facebook оприлюднив частину «Государственного списка экстремистских материалов», який поширили в «ЛНР».

У переліку забороненої літератури є книги видавництва «Міжнародного союзу церков євангельських християн-баптистів». 10-тим номером у цьому списку стоїть друковане видання «Євангеліє від Івана».

«Це тільки частина списку забороненої літератури, який створено у терористичному квазіутворенні "ЛНР". Екстремістом став навіть євангелист і апостол Іван! Феєричний маразм! Про що з ними вести діалог?», - написав релігієзнавець.

Ігор Козловський - громадський діяч, релігієзнавець. Був ув'язнений бойовиками терористичного угрупування «ДНР», тривалий час не вносився ними ж в списки на обмін, оскільки бойовики його вважали громадянином самопроголошеної «ДНР». Ігоря Козловського звільнили з полону у грудні 2017 р. за обміном.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/78235/

Следующая новость
Предыдущая новость

Игровые автоматы Золотой Кубок Христианские иконы по доступным ценам Евроазиатский Еврейский Конгресс, учрежденный Украиной, Казахстаном и РФ, «ушел в прошлое» Иконостас по индивидуальному заказу и коллекция готовых изделий Оборудование и мебель для салонов красоты

Публикации