Директор Тбіліського археологічного музею виступить в Києві з лекцією "На перехресті древніх культур Євразії: археологія Тбілісі з найдавніших часів до християнської епохи"

22.03.2018 20:37 3

Директор Тбіліського археологічного музею виступить в Києві з лекцією

Сучасний Тбілісі, розташований практично в центрі південного Кавказу, обмеженого Великим і Малим Кавказькими хребтами і Каспійським і Чорним морями, з найдавніших часів був перехрестям торгових доріг, що з'єднують Європу з Азією і Передню Азію зі степами Східної Європи. Через цю географічну особливість у межах міста налічується понад 250 археологічних пам'яток, які охоплюють період від епохи енеоліту до пізнього середньовіччя.
Міхеїл Абрамішвілі, який багато років керує Тбіліською археологічною експедицією, розповість про підсумки археологічних досліджень у Тбілісі та про проблеми міської археології.
Адреса: Київ, вул. М. Грушевського, 6. тел. 278-13-57, 278-74-54

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Казино, которое не может вам не понравиться Єпископ УПЦ КП обговорив питання співпраці з Управлінням охорони здоров’я Житомирської ОДА Сделать праздник запоминающимся поможет «Yes!Catering» Варенье из лепестков чайной розы Рулонные шторы День-Ночь- практичный и удобный атрибут комфорта

Публикации