Глава УПЦ КП зустрівся з керівниками Спілки української молоді

23.11.2018 0:09 15

Глава УПЦ КП зустрівся з керівниками Спілки української молоді

Представники громадської організації охарактеризували Філарету свою діяльність, яка полягає в об’єднанні української молоді на добровільних засадах та вихованні свідомих, чесних і працьовитих громадян, відданих українців-державників, що виробляють світогляд на національно-християнських традиціях та ідеалах, виплеканих упродовж століть.
Предстоятель Київського Патріархату високо оцінив діяльність спілки. "Найперше я радий зустрічі з вами. Говорити про значення Спілки молоді не треба багато, бо сама назва і діяльність говорить за себе. Без молоді - немає майбутнього, яка буде молодь, таке й буде майбутнє. Тому за молодь і Церква бореться, і Бог, і диявол теж бореться за молодь, щоб цю молодь прихилити до себе. Ця діяльність, якою ви займатеся, є благородна і Богу угодна. Для того, щоб молодь стояла міцно на ногах, треба, щоб вона мала міцну духовну основу, тому що дух завжди перемагає. Треба виховати дух молоді, щоб вони не тільки вірили, що існує Бог, а щоб вони керувалися у своєму житті Богом, не чимось іншим, а Богом, Його заповідями, Його любов’ю та милосердям. Якщо ці духовні основи увійдуть в душу та розум, то ця молодь - непереможна", – сказав патріарх Філарет.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Необходимые жидкости для очиски двигателя Отель для комфортного отдыха во Львове Оперативные услуги ритуальной компании в Москве Профессиональный семейный адвокат Лечение наркомании в Киеве в рамках психосоциальной адаптации

Публикации