Глава УГКЦ у США пригадав про «в’язнів Кремля» та закликав не забувати про війну в Україні

08.08.2018 15:34 0

Глава УГКЦ у США пригадав про «в’язнів Кремля» та закликав не забувати про війну в Україні

Промову він виголосив 7 серпня перед учасниками 136-ої Конвенції «Лицарів Колумба», у якій беруть участь представники різних країн світу.
Предстоятель УГКЦ розповів, що Олег Сенцов — відвертий противник захоплення Росією Кримського півострова, відбуває 20 річне ув’язнення. Він засуджений за нібито планування терористичних актів. Сенцов заперечує висунуті обвинувачення і його підтримує більша частина світової спільноти.
При цьому Святослав висловив свій жаль, що війна в Україні стає «тихою і забутою».
«Війна, по суті, вже спричинила найбільшу гуманітарну кризу на європейському континенті після закінчення Другої світової війни. І все ж таки, вона є тихою і забутою війною. Оскільки це є «замороженим конфліктом», ніхто більше не говорить голосно про війну в Україні. Увага ЗМІ була зміщена, як це часто буває, до інших конфліктних зон у світі», — констатував промовець.
«Ми закликаємо міжнародне співтовариство не ігнорувати Україну і не залишати нас наодинці з нашим агресором, країною, яка ігнорує міжнародний порядок і не поважає всі міжнародні договори, які гарантують недоторканність сучасних державних кордонів», — наголосив у своїй промові у США Святослав.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная детская обувь оптом по доступной цене Мебель для кабинета по выгодным ценам Играть на лучшие игральных автоматах 777 на сайте онлайн казино Azino 777 Выбор района проживания Строительство мансарды

Публикации