В Держприкордонслужбі викладатимуть курс «Основи християнської моралі»

21.02.2018 15:43 3

В Держприкордонслужбі викладатимуть курс «Основи християнської моралі»

В Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота розпочато факультативний курс «Основи християнської моралі», повідомляє сайт УПЦ КП.

Вступна лекція «Важливість духовної складової у житті військовослужбовця» була проведена митрополитом Черкаським і Чигиринським Іоаном, головою синодального управління військового духовенства УПЦ КП.

У ході зустрічі з військовослужбовцями обговорено зародження та розвиток внутрішнього духовного життя військовослужбовця, примноження в ньому любові до Бога, до ближнього та до Батьківщини.

Як наголошують в УПЦ КП, виховання військовослужбовців здійснюється на основі морального і духовного потенціалу релігійної та культурної спадщини українського народу.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/faith_and_weapon/70177/

Следующая новость
Предыдущая новость

Адвентисти готують наукову конференцію «Журналістика, медіа служіння і медіаосвіта» Який букмекер дає найкращий вітальний бонус в Україні? УАПЦ продала монастир за 382 тисячі гривень Быстро и качественно – ремонт пылесосов Самсунг в Киеве Сканер Argox AS-8000: компактное устройство для считывания штрих-кодов

Публикации