Відкрито прийом заявок на участь у IV Міжнародному кінофестивалі «Світло»

05.10.2017 14:49 0

Відкрито прийом заявок на участь у IV Міжнародному кінофестивалі «Світло»

Кінематографісти з України та інших країн світу продемонструють альтернативу насильству та аморальності на телеекранах. Формат творів широкий -- від кількасекундних соціальних роликів та анімації до повнометражних фільмів.
Кінофестиваль «Світло» не завершує свою роботу після того, як опущено завісу і вручено нагороди переможцям. Фільми кінофестивалю продовжують свій шлях через проекти «Світле кіно подорожує бібліотеками» і «Світле кіно подорожує країною». Відтак фільми-призери кінофестивалю «Світло» змогли побачити не тільки кияни, але й глядачі інших регіонів України, в тому числі в зоні АТО.
Покази кінофестивалю увійшли в офіційну програму святкування Дня незалежності України, і вже не вперше збирають глядачів в Колонній залі Київської міської адміністрації. Протягом року фільми транслюються на телеекранах України.
Організатори заходу -- Спілка християнських письменників України -- запрошує студії, режисерів взяти участь в IV Міжнародному кінофестивалі «Світло». Заявки надсилаються через сайт кінофестивалю «Світло».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Лечение косоглазия в клинике Эксимер Актуальный прайс-лист: где и как искать свежие цены на радиодетали Новенький Nissan X-trail Hybrid − лучшее семейное транспортное средство Джиу-джитсу как способ самозащиты Квартира начинается со входной двери

Публикации