Відбудеться Національна проща українців Європи до Марійського санктуарію в Люрді

23.09.2017 14:27 6

Відбудеться Національна проща українців Європи до Марійського санктуарію в Люрді

20-21 жовтня відбудеться Національна проща українців Європи до Марійського санктуарію в Люрді. Паломництво присвячене святкуванню 35-річчю освячення храму Успіння Пресвятої Богородиці в Люрді. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Цей храм – єдиний східнохристиянський храм у найвідомішому Марійському санктуарії Європи та є символом нашої віри, єдності й солідарності.

Тож паломництво розпочнеться 20 жовтня о 21:00 Молитвою на вервиці. Наступного дня відбудеться Архиєрейська Божественна Літургія в храмі Святої Бернадетти (початок об 11:00), а після цього прочани помоляться Молебень перед українським храмом Успіння Пресвятої Богородиці. 22 жовтня паломництво продовжиться о 6:45 Архиєрейською Божественною Літургією в ґроті Об’явлення.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_ceremonies/68356/

Следующая новость
Предыдущая новость

Перший в Україні пам’ятник воїнам Кримського ханства та їх українським союзникам встановлений на Чернігівщині Брендированные бутылки для воды и другие идеи корпоративных подарков Онлайн площадка sevens.igra-slot не позволит заскучать даже требовательному геймеру Куда поехать отдохнуть в России Качественный табак и кальян по доступным ценам

Публикации