Архієреї Української та Польської Церков відвідали Волинь, аби підтримати парафію спірного храму

25.07.2017 14:25 3

Архієреї Української та Польської Церков відвідали Волинь, аби підтримати парафію спірного храму

У пристосованому приміщенні в будинку настоятеля протоієрея Ростислава Сапожника владики звершили молебень для віруючих. Після спільної молитви архієреї звернулися до громади зі словами підтримки та вдячності за стійкість у вірі Христовій.
«Польська Православна Церква вболіває за те, що переживають нині українські православні віряни, – сказав архієпископ Георгій. – Ми всі відслідковуємо ваші сумні та радісні новини, знаємо про гоніння, які ваші люди терплять з гідністю та смиренням, та молимось, щоб Господь управив те, що відбувається».
Владика також зауважив, що духовенство Польської Православної Церкви підтримує багатьох українців, які перебувають на території Польщі. Незабаром сюди ж, з благословення Предстоятеля УПЦ, прибудуть українські священнослужителі, які допомагатимуть польському духовенству окормлювати співвітчизників.
У свою чергу, єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл звернувся до віруючих Угринова та пообіцяв, що вони завжди матимуть де молитись і їхній священик не буде полишений, у незалежності від того, як завершиться судова тяганина за церковне майно.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественная обувь для ваших деток Оперативные грузоперевозки по Киеву и Украине Sale of hair in bulk. How choose the best product? Столичный мини-отель SkyHome будет рад видеть вас по приезду в Киев! Купить парогенераторы в интернет-магазине

Публикации