Архієрей УПЦ і керівник Луганської обласної адміністрації привітали учасників обласного дитячого фестивалю «Сяйво таланту»

20.12.2017 13:46 0

Архієрей УПЦ і керівник Луганської обласної адміністрації привітали учасників обласного дитячого фестивалю «Сяйво таланту»

Для Луганської області фестиваль став уже традиційним і завжди проходить напередодні свята святителя Миколая, архієпископа Мир Лікійських, Чудотворця. За традицією його численних учасників, а це дитячі творчі колективи з усієї області, привітав владика Никодим.
У своєму вітальному слові він розповів дітям, чому весь християнський світ так шанує святого Миколая, і закликав наслідувати його головні чесноти – милосердя і добро. «Добро завжди перемагає зло, тому ми повинні якомога більше здійснювати добрих справ і вчинків, – наголосив архієрей. – Напередодні прийдешніх свят бажаю вам бути здоровими, слухняними. Поважайте своїх батьків, вчителів, любите свою Батьківщину і будьте прекрасними перед Обличчям Божим».
Талановитих дітей також привітав керівник Луганської обласної ВГА Ю. Г. Гарбуз.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как создать авторский онлайн-курс: пошаговый план работы Сайт для современных мам В Херсоне при участии властей открыли мемориал рабби Гилеля из Парича Экскурсия по Санкт-Петербургу. Старейшие храмы Питера. Ремонт в кухне и покупка мебельного гарнитура в Твери

Публикации