Аеропорт «Вінниця» прийняв перші чартери з хасидами

19.09.2017 14:06 3

Аеропорт «Вінниця» прийняв перші чартери з хасидами

У міжнародному аеропорту «Вінниця» 18 вересня приземлився перший літак в рамках щорічної програми прийому хасидів, повідомляє «Інформаційна Вінничина».

Паломники-юдеї прямують зі всього світу до Умані на святкування єврейського Нового року Рош-а-Шана. Загалом через повітряні ворота Вінниці на святкування прибудуть більше 1000 хасидів із Тель-Авіва. Їх доставлять вісім чартерних рейсів авіакомпаній МАУ та «Роза вітрів». Також паломники добиратимуться й регулярним рейсом Вінниця - Тель-Авів.

Як повідомляє Вінницька транспортна компанія, в аеропорту для паломників організована спеціальна схема розміщення і руху пасажирського автотранспорту, який доставлятиме паломників до Умані. На період хасидської програми в аеропорту також посилено заходи безпеки. В організації заходів безпеки беруть участь як українські, так і ізраїльські фахівці.

У першому чартерному рейсі прибули близько 200 пасажирів. Окрім євреїв, вінничани також користуються можливістю здійснити подорож за більш привабливими умовами.

Завершиться хасидська програма в аеропорту «Вінниця» 25 вересня.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/judaism/68305/

Следующая новость
Предыдущая новость

Накрутить подписчиков на Телеграмм канал Мужские браслеты из натуральных камней: при покупке двух - третий в подарок Заказать наружную рекламу для бизнеса Как найти работу моряку? Суши, ролы и сеты с доставкой на дом в Харькове

Публикации