Баптисти провели на Дніпрянщині євангелізацію в госпіталях, військових частинах, на дитячих майданчиках

24.05.2018 20:43 6

Баптисти провели на Дніпрянщині євангелізацію в госпіталях, військових частинах, на дитячих майданчиках

Благовістя охопило такі напрями: молодіжний, підлітковий, дитячий, сирітський, капеланський, вивчення англійської мови, соціальний, музичний, спортивний, молитовний. Члени церкви завзято працювали пліч-о-пліч з семінаристами. У результаті багато жителів міста почули Євангеліє, деякі відгукнулися на заклик до покаяння.
Незважаючи на низку перешкод, місіонерам дали можливість провести дитячу програму на майданчику біля районної ради. Багато дітей і батьків могли добре відпочити і почути біблійні історії. Метод благовістя, який практикували студенти, − це знайомство людей з Ісусом через розповідь біблійних історій. Викладав цей курс Ден Джестер. В Україні йому особливо сподобалося служіння в госпіталях і військових частинах. Як колишній військовий, він швидко знаходив спільну мову з військовослужбовцями, розповідаючи їм про віру в Ісуса Христа. Його дружина Гретчен підтримувала служіння музичними засобами, зокрема провела концерт на набережній міста.
У ці дні Євангеліє звучало у гуртожитках ПТУ, дитячих будинках, реабцентрах для дітей і дорослих, квартирах, кафе, госпіталях, лікарні, військових частинах, парках, вулицях, спортивних майданчиках.
Запрошуючи студентів семінарії для служіння у місті, вони ставили як мінімум три мети: розповісти жителям міста про Ісуса, перейняти досвід благовістя, консолідувати, сфокусувати різні служіння церкви на проповіді Євангелія, а також надихнути членів церкви свідчити про Христа.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Вячеслав Кантор - современный общественный деятель Изготовление и установка памятников на могилу в Оренбурге Платежные сервисы как преимущество лучших онлайн казино в сети Мезотерапия лица и тела Как научить детей английскому языку?

Публикации