Інститут екуменічних студій УКУ отримав подяку від Вселенського Патріарха Варфоломія

18.12.2018 22:29 0

Інститут екуменічних студій УКУ отримав подяку від Вселенського Патріарха Варфоломія

У Римі відбулася презентація італійського перекладу книги «Йосиф Сліпий. Спомини». З нагоди цієї події президент Інституту екуменічних студій Українського католицького університету (УКУ) отець Іван Дацько подарував Вселенському патріархові Варфоломієві примірник видання, повідомили РІСУ в Інституті Екуменічних студій.

15 грудня 2018 року отець-доктор отримав подячного листа від Варфоломія, у якому зокрема йдеться: «Повернувшись до нашого Преподобного і Святого Центру тут, у історичному Престолі Константинополя, ми пишемо Вам, щоб висловити нашу сердечну вдячність і похвалу за нещодавно опубліковані Спомини Йосифа Сліпого, котрі Ви ласкаво подарували нам. Згадуючи наш візит до монастиря Бозе, ми завжди будемо пам'ятати цей ваш вдумливий жест - щирий вияв Вашої поваги до нас. Благословенного Вам Різдва, сповненого всякого добра та досконалих дарів з небес, і хай Різдво Господа буде для Вас особистим джерелом духовного оновлення.
В Україні книгу публікували у трьох виданнях, триває робота над підготовкою англійського видання «Споминів».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/73961/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как найти работу моряку? Стоит ли выбирать крашеные межкомнатные двери? Можно ли научиться делать подарки На адвентистском слёте под Киевом крестили 59 подростков Вкусные снеки на закуску

Публикации