Івано-Франківським п'ятидесятникам пригадали, чим вони відрізняються від католиків

25.10.2017 13:43 12

Івано-Франківським п'ятидесятникам пригадали, чим вони відрізняються від католиків

Організатори подякували Івано-Франківському територіальному центру соціального обслуговування, працівники якого допомогли зорганізувати добру сотню стареньких людей.
Після привітання старшого пастора церкви, єпископа Юрія Веремія і його молитви за учасників заходу програма зустрічі була спланована так, щоб послужити гостям смачною їжею і концертною програмою, а також надати їм можливість поділитися своїм життєвим досвідом і навіть заспівати.
Учасниця зустрічі підійшла до однієї з організаторів і сказала: «Якось на запитання, чим, на його думку, євангельська церква відрізняється від католицької, Любомир Гузар відповів: «Ми запрошуємо людей до церкви. А в них церква йде до людей. І цьому нам треба вчитися і вчитися». Ваша церква йде до людей. І ми вам за це дуже вдячні».
Одна з гостей, психоневролог за фахом, зазначила, що була приємно здивована відвертими та щирими словами пастора-євангеліста Івано-Франківської церкви Геннадія Ліптуги. Мовляв, у світі не заведено бути такими відвертими – цим одразу ж хтось скористається. Але церква – це інший світ, світ Божої любові і турботи. Тому тут можна бути щирим, тут тебе люблять, підтримають і завжди допоможуть.
Дуже припали стареньким до вподоби пісні у виконанні гурту «Тільки віруй» (Олег Гиляка, Олександр Макогон). І коли наприкінці пресвітер Петро Вернигора запитав, чи хотіли б вони мати ще таку зустріч, пролунало одностайне «так». На його пропозицію так само одностайно помолилися за організаторів зустрічі і за кухарів, які подбали про смачну гостину.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выбираем качественные часы - Rolex Daytona Slots City – новый проект для украинских пользователей Посуда Berghoff – качество, удобство, стиль Лучшие курсы английского языка в Донецке Советы кофеманов: как правильно выбирать напиток

Публикации