Єпископ УПЦ виступив на Форумі вроджених вад сердця з аналізом православного і католицького погляду на статус ембріона

01.11.2017 18:53 0

Єпископ УПЦ виступив на Форумі вроджених вад сердця з аналізом православного і католицького погляду на статус ембріона

Захід проходив з 26 по 27 жовтня в ДУ “Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України”.
1-а сесія “Актуальні проблеми фетальної кардіології” семінару розпочалася зверненням голови наукового комітету XII Українського Форуму вроджених вад серця, директора ДУ “Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України”, д.мед.наук, професора Іллі Ємця на тему “Вроджені вади серця від зачаття до смерті”.
Архієпископ Філарет у свою чергу виступив з доповіддю на тему “Православне свідчення про душу. Момент походження душі. Порівняльний православно-католицький погляд на статус ембріона”.
Також у роботі семінару були проведені наступні сесії: “Актуальні проблеми фетальної кардіології та перинатології”, “Організація допомоги новонародженим з пренатально діагностованими критичними вадами серця”, “Актуальні проблеми перинатології і неонатології”.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Отдых на Мальдивских островах Балкон под ключ, выгоды строительства такого балкона Правильный подход к инвестициям Веселые приключения с Crazy Monkey на портале ArvadaCasino Виртуальный мир сказочных приключений

Публикации