Єпископ відвідав на Харківщині церкву п'ятидесятників, яка чудом вціліла посеред вибухів

14.08.2017 21:56 6

Єпископ відвідав на Харківщині церкву п'ятидесятників, яка чудом вціліла посеред вибухів

Зокрема делегація відвідала містечко Балаклія, те саме, у якому наприкінці березня ц.р. відбувалися сумнозвісні події – серед ночі спалахнув військовий склад боєприпасів. "Тоді місцева церква стала справжнім свідоцтвом для мешканців міста. Справа в тому, що Дім молитви п’ятидесятників розташований якраз через дорогу від військової бази і коли рвалися снаряди, усі будівлі навкруги перетворилися на руїни, за винятком однієї… Молитовний будинок стояв цілісінький, хіба що отримав кілька невеликих подряпин", - йдеться на сайті п'ятидесятників.
На з’їздне служіння, яке розпочалося о 18 годині, прийшли як місцеві віруючі так і гості з навколишніх сіл.
Після служіння в Балаклеї за запрошенням пастора поїхали до сусіднього села Пришиб, де церква ХВЄ нещодавно придбали будівлю у якій після реконструкції планується розмістити Молитовний будинок. Служителі оглянули приміщення, помолилися про Боже благословіння.
Дорогою до села Червоний Кут Лозівського району служителі зробили невеличку екскурсію до села Сковородинівка, де відвідали музей Григорія Сковороди. Зокрема побували на його могилі, де сьогодні лежить плита з відомими словами монаха-мандрівника: «Світ ловив мене та не впіймав».
Далі шлях проліг через село Пархормівка, де місцева церква ХВЄ з успіхом проводить літні табори для сільських дітей (переважно з невіруючих сімей). На зустріч прийшли не тільки діти, але й їхні батьки.
Також єпископ відвідав село Малинівка і ще три церкви у місті Харкові.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

У Криму священик УПЦ благословив російських окупантів "на захист державного кордону РФ" "Пурпурові вітрила" короткий зміст Бани Днепра: История, Культура, и Современные Тенденции Эконом такси во Львове Cazino: правильный выбор онлайн казино - залог успеха

Публикации