Єпархії УПЦ організували низку благодійних заходів на допомогу нужденним і хворим

03.07.2018 19:23 18

Єпархії УПЦ організували низку благодійних заходів на допомогу нужденним і хворим

Близько 200 одеситів та переселенців зі Сходу України, що нині опинилися у скрутних обставинах, отримали вже традиційну гуманітарну допомогу у Координаційному центрі Одеської єпархії з надання гуманітарної допомоги.
Матеріально незабезпечені сім’ї Сумщини, зокрема Білопольський райцентр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, отримали благодійну допомогу від парафій храмів на честь ікон Пресвятої Богородиці «Аз есмь с вами и никтоже на вы» м. Ворожба і «Всіх святих» с. Віри.
Тими ж днями у Сєвєродонецьку секретар єпархії архімандрит Іринарх (Тимчук) освятив офіс щойно відкритої суспільної організації «Мироносці» та вручив ікону святителя Миколая Чудотворця.
Як зазначається, «Мироносці» будуть займатися відродженням основ православної духовності, опікою і підтримкою малозахищених верств населення, дітей-сиріт, ветеранів і пенсіонерів, а також питаннями виховання молоді.
На Полтавщині волонтери Православного центру «Благо» разом із настоятелем храму Різдва Пресвятої Богородиці м.Полтава та протоієреєм Михайлом Бабичем і кліриком Миколаївського храму смт. Диканьки ігуменом Афанасієм (Бідним) в черговий раз відвідали онкогематологічне відділення Полтавської дитячої клінічної лікарні. Цього разу для хворих православні волонтери влаштували «мильне шоу».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить экономную упаковку кофе «Якобс» Благотворительный фонд Андрея Доценко 24 Вулкан зеркало Большой выбор красивых и долговечных кроваток в интернет-магазине detyam-shop.com.ua Профессионалы позаботятся о вашем женском здоровье

Публикации