У Чернівцях для душпастирів УГКЦ влаштували вишкіл про подолання корупції

20.09.2018 19:14 3

У Чернівцях для душпастирів УГКЦ влаштували вишкіл про подолання корупції

Священики єпархії детально розглядали прояви корупції, якими просякло українське суспільство. На зустрічі йшлося про механізми хабарництва, вимагання, шахрайства, відмивання грошей, таємної змови, а також про зловживання посадовим становищем, непотизм (кумівство) та інші види корупційних дій.
Слухачі тренінгу розглядали згадані форми корупції на конкретних прикладах, які трапляються в щоденному житті, з метою віднайти причини корупційної поведінки та шляхи подолання цієї тяжкої моральної недуги. Особлива увага священиків була звернута на практичні аспекти душпастирства – сповідь, проповідь, катехизацію як найкращі ліки для профілактики та запобігання корупції.
Пан Петро Дарморіс подарував кожному священику друковані та електронні матеріали, які розробили в Центрі протидії корупції УГКЦ для допомоги душпастирям у своїх парафіях.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как правильно выбрать оружейный сейф? Качественная чистка вашего ПК Где купить гель Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel по выгодной цене Икона стиля суб культуры Fred Perry Как сделать дом уютнее

Публикации