У Львові відбудеться Форум відповідальних християн “Бог-Людина-Україна”

24.07.2018 18:53 33

У Львові відбудеться Форум відповідальних християн “Бог-Людина-Україна”

Мета заходу – усвідомити відповідальність за Україну і суспільство. «Завданням Форуму є змінити негативне ставлення до політичної діяльності та участі у виконавчій владі як занять, що компрометують моральних людей і загрожують їхній репутації», – мовиться у прес-релізі заходу.
На Форум запрошені представники громадських, харитативних, молитовних, прицерковних, молодіжних, професійних спільнот і рухів та представники християнської інтелігенції (науковці, духовенство, освітяни, лікарі, юристи, менеджери, управлінці, підприємці тощо).
Очікується 250 учасників, близько 15 практикуючих спікерів міжнародного та вітчизняного рівня, 8 робочих секцій різних тематик (політика, економіка, медицина, екологія, освіта, духовний провід тощо).
Продовженням Форуму стане створення Міжконфесійного руху відповідальних християн – комунікативної платформи для громадського християнського середовища та найширших верств людей, які сповідують християнські цінності.
Захід відбудеться у приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ (вул. Хуторівка, 35).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мятежный епископ УПЦ был "отравлен и ждал смерти", но "чудом исцелился" Мінкульт закликає УПЦ пояснити чергову співпрацю її митрополита з владою "ЛНР" Балкон под ключ, выгоды строительства такого балкона Православні ікони та їх види Инвестиции в развитие гостиничного бизнеса Беларуси

Публикации