У Львові арабську зробили безкоштовною для всіх — мусульман і немусульман

18.07.2018 13:13 0

У Львові арабську зробили безкоштовною для всіх — мусульман і немусульман

Свого часу його організувала організація «Ен-Небрас», яка займається зі студентами-мусульманами, а також співпрацює з громадами інших вір для зміцнення міжрелігійного діалогу та збереження миру. Заняття проходить щонеділі. Записатися може кожен охочий.
Нагадаємо, Ісламський культурний центр імені Мухаммада Асада отримав ім’я видатного мусульманського діяча світової величини, який народився і виріс у цьому місті. Мухаммад Асад (ім’я за народження — Леопольд Вайс) здійснив величезний внесок у розвиток ісламу в усьому світі.
В ІКЦ функціонують молитовна зала, бібліотека з різноманітними носіями інформації російською й арабською мовами, недільна школа з вивчення арабської мови і культури ісламського світу. Також надається можливість провести обряд нікях (одруження), джазан-намаз (заупокійна молитва), наряджання покійного. У центрі проводять уроки з фікху, Корану, історії ісламу.
Адреса: м. Львів, вул. Авраама Лінкольна, 29а, 79068. Тел.: +38 (093) 554 96 14

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор махровых полотенец Мятежный епископ УПЦ был "отравлен и ждал смерти", но "чудом исцелился" Как купить подписчиков в Telegram Адвентисты провели каникулярную школу в Харькове Высококачественная женская и мужская обувь

Публикации