У Криму закінчились місця на кладовищах: відкривають крематорій

30.07.2018 18:49 3

У Криму закінчились місця на кладовищах: відкривають крематорій

"Є 2 види крематоріїв: у першому можливе проведення обрядових процесів, у другому, який побудований у нас, - немає. Тут не зможуть бути присутніми родичі померлих, тільки представники похоронних організацій", - пояснив Михайло Ремез.
Процедура кремації займає близько години. "У нас є спеціальний апарат, який видає штрих-код на неспаленому матеріалі. Він наклеюється на труну, щоб за допомогою зчитуючої апаратури ідентифікувати особу людини. Потім труна подається до кремаційного блока, а потім - до печі. Кремація займає 50-60 хв. Викиди в повітря після спалювання тіл не мають негативного впливу на екологію. Фільтрується згоріле повітря, адже людина майже повністю складається з води. Утворюються діоксини, але для боротьби з ними у нас є система фільтрації. Для цього потрібно знизити температуру диму на половину - до 400 градусів. Це обладнання розроблено в Китаї за програмою захисту навколишнього середовища", - розповів Ремез, вказавши, що стандартний спосіб поховання тіл у землі завдає набагато більшої шкоди екології.
Проте новий вид поховання вважають прийнятним далеко не всі релігії світу. РПЦ вважає, що тіла бажано ховати в землю. Не визнає кремацію й іслам, винятком можуть стати тільки екстрені випадки.
Фото Kuda.ua

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Золотые россыпи игровых автоматов Пирамиды Бра, как обязательный осветительный элемент Складний портативний зарядний пристрій Стильная одежда Queen Качественная раскрутка сайтов с гарантией результата

Публикации