У Ватикані представили відеоролик, присвячений боротьбі з корупцією

03.02.2018 11:23 6

У Ватикані представили відеоролик, присвячений боротьбі з корупцією

У Ватикані представили відеоролик, присвячений боротьбі із корупцією. Про це повідомляє "Радіо Ватикану".

«Що лежить в основі рабства, безробіття, занедбаного стану спільних благ та природи? Корупція, що є смертоносним процесом, який живить культуру смерті. Бо пожадання панувати й володіти не знає меж», – цими словами Папа Франциск розпочинає відеопредставлення молитовного намірення на лютий 2018 року, наголошуючи: «Корупцію неможливо подолати мовчанням».

За словами Святішого Отця, «ми повинні говорити про неї, викривати її зло, зрозуміти її, щоб змогти проявити волю, аби милосердя переважало над дріб’язковістю, краса над ницістю».

З цього випливає заклик: «Разом молімося за те, щоб люди, які мають матеріальну, політичну чи духовну владу не піддавалися опануванню корупцією».

Вперше до представлення молитовного намірення було залучене відомство Римської Курії.

В осідку Дикастерії служіння цілісному людському розвиткові 1 лютого 2018 р. відбулася прес-конференція з нагоди представлення згаданого відеоролика, який Всесвітня Мережа Молитви підготовила разом із цим відомством. Така співпраця є черговим етапом започаткованого Дикастерією процесу, що розпочався міжнародними дебатами на тему корупції, які відбулися у Ватикані в червні минулого року.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/69955/

Следующая новость
Предыдущая новость

Известное Эльслотс казино на деньги Отель для комфортного отдыха во Львове Преимущества гидравлических кресел в салоне красоты Гадания онлайн стали реальностью Газорегуляторный пункт от компании EKOIN

Публикации