Уряд провів засідання Оргкомітету з підготовки відзначення 1030-річчя Хрещення Київської Русі

19.07.2018 15:23 18

Уряд провів засідання Оргкомітету з підготовки відзначення 1030-річчя Хрещення Київської Русі

Зокрема засідання комітету відбулося в Будинку уряду під головуванням віце-прем’єр міністра України П.В. Розенка та заступника голови Адміністрації Президента України Р.М. Павленка.

Серед представників влади на засіданні були присутні міністр культури України Є.М. Нищук, очільники поліції, профільних міністерств та відомств, релігійних організацій, зокрема архієреї УПЦ (МП) - голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент (Вечеря) та вікарій Київської митрополії єпископ Васильківський Миколай (Почтовий).
Члени оргкомітету, до якого увійшли і представники релігійних конфесій, обговорили низку питань, пов’язаних з організацією масових заходів за участю віруючих громадян та гостей нашої Держави.
Заступник голови Національної поліції О.Ю. Фацевич повідомив, що у святкові дні забезпеченням порядку в м. Києві будуть займатися понад 3000 поліцейських та близько півтори тисячі військовослужбовців.
Також представники Оргкомітету розповіли про запрошення іноземних делегацій для участі у святкуванні. Зокрема, повідомлено, що очікується прибуття делегації Константинопольського Патріархату у складі митрополита Гальського Емануїла, єпископа Чиказького Даниїла та єпископа Едмонтонського Іларіона.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Все про медичне страхування для іноземців Зарегистрирован законопроект о запрете абортов в Украине Прокат авто без водителя в Санкт-Петербурге Увлекательные прогулки по реке в Киеве Який букмекер дає найкращий вітальний бонус в Україні?

Публикации