УПЦ КП і Представництво України в Раді Європи підтвердили дружні стосунки

28.09.2017 13:36 6

УПЦ КП і Представництво України в Раді Європи підтвердили дружні стосунки

Голова УЗЦЗ проінформував дипломата про діяльність Української Православної Церкви Київського Патріархату за кордоном, зокрема у Європі, розповів про завдання і мету створення Екзархату в Європі, наголосивши на важливості духовної опіки православних українців в Європі та представництва УПЦ КП в різних інституціях Європейського Союзу.
Дмитро Кулеба розповів про діяльність Постійного представництва України при Раді Європи та висловив підтримку Церкві у її служінні як в Україні, так і в Європі, у справі духовної опіки українців за кордоном та пропагуванні духовних цінностей.
Сторони зустрічі обговорили низку питань, що представляють взаємний інтерес. На згадку голова УЗЦЗ та постійний представник України в Раді Європи обмінялися пам'ятними подарунками.
У зустрічі також взяли участь заступник голови УЗЦЗ архімандрит Кіріон (Інасарідзе) та настоятель Свято-Троїцької парафії у місті Кройцлінґен (Швейцарія) ієрей Елайджа (Ілля) Морган.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бесплатный сайт Igra Slot - игровой ассортимент, с которым можно познакомиться в бесплатном формате Матрасы для детей Самые свежие новости бизнеса Мгновенное получение кредита в Украине Бетономешалка - устройство и применение

Публикации