Українські парламентарі взяли участь у Молитовному сніданку з президентом США

09.02.2018 19:53 3

Українські парламентарі взяли участь у Молитовному сніданку з президентом США

Серед представників України були, зокрема, координатор української делегації народний депутат Павло Унгурян, депутати з партій “Народний фронт”, “Батьківщина”, “Блок Петра Порошенка”, а також міністр освіти і науки Лілія Гриневич, голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко, уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба.
“66-й Національний молитовний сніданок США відбувся на надзвичайно високому рівні! В його роботі взяв участь президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп. Окрім цього були присутні президенти декількох країн, члени Королівських сімей, Прем’єр-міністри, відомі особистості... Серед яскравих спікерів цьогорічного молитовного сніданку були: лейтенант Скотт Смайлі, який став першим повноцінним військовослужбовцем попри свою незрячість, Білавал Зардарі - син покійної прем’єр-міністра Пакистану Бенезір Бхуто, слова яких по особливому вразили присутніх", - прокоментував подію координатор української делегації Павло Унгурян.
За його словами, українська делегація має настільки щільний графік ділових зустрічей, що спить по декілька годин. З самого ранку відбуваються зустрічі з різними високопосадовцями: представниками уряду США, Конгресу, Сенату, Державного департаменту, в рамках яких ведуться переговори щодо розширення підтримки України та захисту її інтересів.
"Зокрема, хотілося б відзначити проведення зустрічей з Бетсі Девос, міністром освіти США, та з сенатором Джеймсом Ленкфордом. А також, важливим для України є те, що під час молитовного сніданку президент Дональд Трамп наголосив, що США будуть підтримувати країни, котрі потерпають від зовнішніх агресорів,” - коментує Павло Унгурян.
"Побудова країни на Біблійних цінностях, єднання навколо духовних речей та взаєморозуміння служать своєрідним захистом від внутрішніх і зовнішніх конфліктів та є умовою до процвітання. Цей шлях пройшли США та інші країни” - підкреслив він.
Невдовзі, 9 лютого, відбувся традиційний “Український молитовний сніданок” у Вашингтоні, де зібралися окремо представники українського парламенту та низка делегацій з інших європейських країн, а також представники уряду і Конгресу США.

За даними видання 24tv.ua, "Опозиційний блок", "Самопоміч" та "Радикальна партія" заявили, що ніхто з їхніх нардепів до Вашингтона не полетів. Відсутність у Вашингтоні представників "Опозиційного блоку" викликає зацікавлення, оскільки ця політична сила, особливо в особі Вадима Новинського, часто лобіює інтереси УПЦ (МП) у державі. Якраз напередодні архімандрит Гедеон (Харон), настоятель Десятинного монастиря УПЦ (МП), незаконно встановленого біля фундаменту Десятинної церкви 10 століття, звернувся до американського президента Дональда Трампа про захист обителі від демонтажу.

Фото gettyimages.com

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Играть на лучшие игральных слотах на сайте игрового клуба Cyberpunc Зеркало Вулкан 24 круглосуточный доступ к лучшим эмуляторам Столешница из натурального камня Как заработать на бинарных опционах без риска Программа 1С

Публикации