«Тільки справжня любов породжує героїв», – Патріарх УГКЦ про добровольців і волонтерів

17.03.2019 4:39 0

«Тільки справжня любов породжує героїв», – Патріарх УГКЦ про добровольців і волонтерів

Добровольчий і волонтерський рух – це ніщо інше, як діяльна любов.

Про це сказав Патріарх УГКЦ Святослав (Шевчук), вітаючи з Днем українського добровольця учасників розширеного засідання Координаційної ради добровольців і волонтерів Національного форуму "Трансформація України", повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

«Добровольчий і волонтерський рух – це ніщо інше, як діяльна любов. Це любов до того, що найдорожче. І ми знаємо, що тільки така, справжня, любов породжує героїв», - заявив першоєрарх.

Глава УГКЦ запевнив волонтерів та добровольців у церковній повазі і подяці та у діяльній підтримці, Він також провів знак рівності між добрим християнином і добровольцем.

«Це означає, що християнин любить Бога і свого ближнього не через зовнішній примус, а за покликом серця. Тому можна сказати, що християнин – завжди доброволець і волонтер», – сказав Блаженніший Святослав.

Розширене засідання координаційної ради добровольців та волонтерів в рамках Національного форуму «Трансформація України» відбулося вперше. Під час засідання Патріарх Святослав відзначив визначних волонтерів, добровольців і благодійників: Ігоря Кравченка, Тараса Керницького, Максима Швеця, Людмилу Дем’яник та Олександра Білецького Патріаршими грамотами.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/faith_and_weapon/75073/

Следующая новость
Предыдущая новость

Вам нужны живые подписчики в Телеграмм Отличные четки из натуральных материалов Купить накрутку на youtube от профессионалов Перевозка тел умерших в любую точку мира Экспертная оценка антикварных вещей по фото

Публикации