Семінаристи УГКЦ проходять практику в Київському слідчому ізоляторі

08.11.2018 2:41 6

Семінаристи УГКЦ проходять практику в Київському слідчому ізоляторі

4 листопада 2018 року у приміщенні клубу Київського слідчого ізолятора пройшла зустріч семінаристів випускного курсу із засудженими, що працюють у господарській обслузі установи на відзначення Національного Дня Біблії.
Метою зустрічі було заохотити усіх присутніх до читання Святого Письма, щоб кожен знайшов в ньому дорогу до віри. Вшанування Біблії, розповідь про Боже Слово, формування канону Святого Письма, роль його в житті християн, місце Біблії в молитві та літургійному житті Церкви були головними темами бесіди. На завершення відбулася бліц-вікторина на знання Біблії, в якій взяли участь в'язні.
5 листопада відбулося чергове теоретико-методичне заняття у приміщенні Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ. Протягом зустрічі майбутні священики отримали знання про структуру пенітенціарної системи України, основні мотиви до служіння та Маґістеріум Церкви про проблему гріха, відповідальності і соціальної інтеграції. Проводив зустріч протоієрей Костянтин Пантелей, керівник Відділу Куріїі УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Еще больше возможностей приобрести товары по выгодной цене Доступный и быстрый ремонт компьютеров Здоровье всей семьи: пресс для яблок и вакууматоры для дома Секрет популярности слот автоматов на просторах всемирной паутины Солнцезащитные очки для будущего лета

Публикации