Священик Георгій Коваленко назвав головну умову канонізації Путіна

10.08.2018 22:45 18

Священик Георгій Коваленко назвав головну умову канонізації Путіна

Під час чату на «Главреді» ректору Відкритого православного університету Святої Софії-Премудрості, православного священика, громадського діяча, філософа, богослова, блогеру, протоєрею Георгію Коваленку поставили цікаве питання.

Один з читачів поцікавився, як можна ставитися до того, що президент РФ Володимир Путін у Росії зарахований до лику святих, пишуться його ікони, які, якщо вірити повідомленням, навіть періодично мироточать (саме перед виборами).

Відповідь була короткою і по суті, повідомляє Вголос.

«Я вперше чую про канонізацію Путіна. Нічого, крім усмішки і бажання поставити діагноз, ця інформація у мене не викликає. Однак мені згадалося визначення з релігієзнавчого словника початку 90-х, над яким ми тоді довго сміялися через кострубатість формулювання. Там у статті про канонізацію йшлося дослівно: «основна умова канонізації — смерть кандидата», – пояснив протоєрей Георгій.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/72169/

Следующая новость
Предыдущая новость

Суши, ролы и сеты с доставкой на дом в Харькове Магазин электроники для ваших выгодных покупок Услуги по созданию дизайна этикеток Участник АТО пронесет украинский флаг по паломническому пути "Эль Камино де Сантьяго" Подача одного из самых популярных казино

Публикации