Священики УПЦ взяли участь у міжнародній конференції в Київському університеті права

05.03.2018 11:04 3

Священики УПЦ взяли участь у міжнародній конференції в Київському університеті права

З благословення ректора Київських духовних шкіл єпископа Білогородського Сильвестра (Стойчева), Київську духовну академію і семінарію на заході представляли викладач КДА протоієрей Андрій Ухтомський та аспірант КДА ієрей Феодосій Попдякуник.
На конференції були обговорені актуальні теоретичні та практичні проблеми сучасного стану міжнародного права, а саме, розвиток міжнародного права і його вплив на становлення сучасного світу; міграційні процеси, захист прав і свобод людини тощо.
Під час наукового форуму прот. Андрій Ухтомський зачитав вітальне слово ректора Київської духовної академії до організаторів та учасників. «Київський університет права продовжує традиції розбудови правового підґрунтя нашої держави, і важливо, що в даній кропіткій справі керівництво університету використовує не тільки напрацювання своїх попередників, але й активно залучає до співпраці сучасних вітчизняних та міжнародних колег, всіх тих, хто не байдужий до майбутнього нашої Батьківщини», - зазначалося у зверненні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ракетки для тенниса Відеоспостереження — чи необхідно його підключати? На аукціоні продають богослужбове приміщення УПЦ Качественная детская обувь оптом по доступной цене Актуальні вакансії для водіїв у Києві

Публикации