На аукціоні продають богослужбове приміщення УПЦ

20.07.2017 19:23 3

На аукціоні продають богослужбове приміщення УПЦ

Стартова ціна — 1 млн 865 тис. грн. Дата проведення торгів — 16 серпня 2017 року, йдеться на сайті аукціону «Сетам».
На нежитлове приміщення, в якому проходили богослужіння, накладено арешт згідно з рішенням суду через невиплату іпотечного договору.

Як пояснив сайту «Гречка» секретар Кіровоградської єпархії УПЦ (МП), юридично церква немає жодного стосунку до цього приміщення і лише користувалась ним з дозволу власника. За його словами, єпархія зацікавлена в придбанні будівлі колишнього будинку культури, але ціна для них занадто висока. Окрім того, для ремонту приміщення, за словами секретаря єпархії, потрібна колосальна сума.
За інформацією про лот на сайті "Сетам", приміщення перебуває у заставі від 2012 року. Згідно державного реєстру речових прав на нерухоме майно, від 2005 року колишній Будинок культури належить Сергію Чернишову. За даними державного реєстру іпотек, з 2012 року воно є об’єктом застави іпотечного кредиту за позику в сумі 210 000 доларів США. Нині права по цьому кредиту належать ТОВ «Факторингова компанія «Вектор плюс».
Як контактну особу на сайті зазаначають настоятиля храму Сергія, проте, як повідомив «Гречці» священик, він не розуміє, чому його номер вказаний як контактинй і зазначає, що до продажу приміщення не має жодного стосунку.
За цією ж адресою зареєстровано Кіровоградську обласну громадську організацію «Кіровоградська обласна організація роботодавців галузі індустрії розваг».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Оригинальные кеды Converse Зеркало казино Вулкан 777 Доступные ритуальные услуги в Николаев Відомості про релігійну та етнічну приналежність українців як виняток можуть передаватися в Європол Как обустроить узкую прихожую

Публикации