Релігієзнавець прочитає у Києві лекцію «Релігія та альтернативна глобалізація»

16.02.2018 13:39 0

Релігієзнавець прочитає у Києві лекцію «Релігія та альтернативна глобалізація»

«Західний проект, який ліг в основу повоєнного світового порядку, сьогодні отримав не просто кілька потужних альтернатив. Такі проекти як «Русскій мір», «Ісламська держава», «Один пояс, один шлях», протистоять Заходу як геополітичні центри тяжіння. Але поряд є і не такі яскраві загрози — зневага до національних кордонів, активна міграція, політичний популізм. Усі вони зазіхають на універсальність західного способу життя, і перш за все — універсальність секулярного світогляду та ліберальних цінностей. Це постсекулярні, а іноді і контрсекулярні рухи, що свідомо шукають натхнення за межами відкритого суспільства та трансцендентальної комунікації. Одним із таких проектів може стати «Інтермаріум», який за своєю сутністю виходить за межі національних кордонів. І кожна сторона — як прихильники секулярного світу, так і його супротивники — мають бути готовими до тотальної мобілізації. Як раніше — вже не буде», — зазначають організатори заходу.
Лекція розпочнеться о 18.00 в літературному клубі «Пломінь», що знаходиться за адресою: Київ, провулок Шевченка, 5 (ст.м. Майдан Незалежності), "Козацький Дім", 3 поверх.
Вхід вільний

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

СБУ притягла до відповідальності низку священиків УПЦ Ремонт в кухне и покупка мебельного гарнитура в Твери Голосовые поздравления с днем рождения по именам Возможность получить международное образование Кальяны Amy — европейское качество и восточный колорит

Публикации