Рада церков Вінниччини закликає місцеву владу і мешканців знайти компромісне рішення щодо будівництва кладовища

08.08.2017 15:50 3

Рада церков Вінниччини закликає місцеву владу і мешканців знайти компромісне рішення щодо будівництва кладовища

Представники різних конфесій занепокоєні ситуацією із нестачею місць для захоронення. Нині на діючому цвинтарі на Луці-Мелешківській їх лишилось півсотні - тобто на два тижні. З проханням вирішити це питання служителі звернулися до міської влади. Адже на сьогодні частина мешканців району Сабарів, де розмістять кладовище, не згодні з цим. Тож священнослужителі підготували спільне звернення до територіальної громади міста. Мета його - прискорити діалог між двома сторонами.
Зокрема, Рада церков і релігійних організацій Вінницької області вважає "абсолютно неприйнятними у цій ситуації спекуляції окремими жителями мікрорайону Сабарів у м.Вінниці, які протестують проти будівництва кладовища".
Рада "закликає всіх жителів територіальної громади міста Вінниці, прихожан всіх церков і конфесій, виважено та з розумінням поставитися до надзвичайної ситуації, знайти компромісне рішення з міською владою і зняти блокування техніки для будівництва кладовища у мікрорайоні Сабарів".

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Студия дизайна полного цикла Мрамор с рисунком в дизайне интерьера УГКЦ організувала курс реабілітації для медиків Харківського військового госпіталю Советы для обретения счастья Лучший восточный сериал 2017 «Мехрамис»: смотреть онлайн в хорошем качестве

Публикации