Президент у Зарваниці вшанував пам’ять загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної сотні

16.07.2018 9:46 3

Президент у Зарваниці вшанував пам’ять загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної сотні

Під час робочої поїздки до Тернопільської області Президент Петро Порошенко вшанував пам’ять загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної сотні. Глава держави взяв участь у панахиді за загиблими, яку провів митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь Семенюк у Каплиці воїнам АТО, інформує прес-служба Глави держави.

Петро Порошенко також зустрівся з родинами загиблих Героїв, які віддали життя, захищаючи Україну. Президент поспілкувався із Марією Вітишин, матір’ю українського воїна Івана Вітишина, який загинув на Донбасі.

Іван Вітишин проходив службу у військах спеціального призначення у Криму. Влітку 2014 року, отримавши повістку, він одразу прийшов до військкомату. «Якщо не я, то хто захищатиме Україну?», — сказав матері.

вшанування_2.jpeg

У 2015 році старший сержант 80-ї окремої аеромобільної бригади Вітишин в новому терміналі Донецького аеропорту отримав поранення, а наступного дня його не стало. Рідні впізнали загиблого на фотографії, яку оприлюднили бойовики — Іван тримав світлину, на якій були зображені його доньки.

вшанування_3.jpeg

Поховали Героя в рідному селі. Меморіальні дошки на честь Івана Вітишина урочисто відкрили у селищі Велика Березовиця, де він жив, і в Тернопільській загальноосвітній школі №8, яку закінчив.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/national_religious_question/71831/

Следующая новость
Предыдущая новость

Вулкан игровые автоматы на деньги — только для смелых Фирменная обувь именитого бренда L'CARVARI Чому не варто нехтувати дизайном квартири? Качественные ортопедические матрасы по приятной цене Отличные четки из натуральных материалов

Публикации