Президент Світового Конгресу Українців привітав українців і друзів України з Різдвом

22.12.2018 19:49 0

Президент Світового Конгресу Українців привітав українців і друзів України з Різдвом

Президент Світового Конгресу Українців Павло Ґрод привітав усіх українців і друзів України з нагоди прийдешніх свят.

Він також нагадав про обов’язок допомогти народу України у розбудові сучасної демократичної держави та досягненні його євроатлантичних прагнень. Про це йдеться у привітанні на сайті Світового Конґресу Українців (СКУ).

«Я певний, що разом ми досягнемо успіху, поклавши кінець іноземній агресії та встановивши мир на українській землі. Для цього ми повинні забезпечити, щоб Росія припинила свою військову, економічну та культурну агресію, а також дезінформаційну кампанію, повернула Україні незаконно окуповані території Криму та Донбасу, а також звільнила всіх політичних в’язнів та заручників», - зазначив Павло Грод.

«Ми всі маємо обов’язок допомогти народу України розбудувати сучасну демократичну державу та досягнути його євроатлантичних прагнень. Для цього ми мусимо і далі сприяти розвитку об'єднаних, організованих та впливових українських громад у всьому світі, які будуть продовжувати виховання багатьох поколінь свідомих українців», - йдеться у привітанні Президента СКУ.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/religious_holidays/74020/

Следующая новость
Предыдущая новость

Как купить подписчиков в Telegram Playson підкорює піски Стародавнього Єгипту з 9 щасливими фараонами На Тернопільщині є унікальний храм шести віків, який двічі змінював місце розташування Газорегуляторный пункт от компании EKOIN Домашние животные - большая ответственность

Публикации