Працівники ювенальної поліції влаштували свято дітям молодіжного табору Мукачівської єпархії УПЦ

19.07.2017 15:42 6

Працівники ювенальної поліції влаштували свято дітям молодіжного табору Мукачівської єпархії УПЦ

До дітей і їхніх духовних наставників навідалися гості з м. Ужгорода, а саме з Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. Останнє представляли начальник кінологічного центру полковник поліції Олександр Лазар, керівник ювенальної превенції поліції підполковник Андрій Курта, а також інспектор-кінолог вибухотехнічної служби капітан Семен Поцко, кінологи та бійці спецпідрозділу поліції.
Підполковник Андрій Курта нагадав дітям правила поведінки у період літнього відпочинку, зокрема правила поводження на водоймах, у побуті, при виявленні вибухонебезпечних предметів тощо. Також ювенальний поліцейський наголосив на відповідальності неповнолітніх за скоєння злочинів.

Працівники ювенальної поліції влаштували свято дітям молодіжного табору Мукачівської єпархії УПЦ

Полковник Олександр Лазар розповів про роботу кінологічного центру поліції Закарпаття, а його колеги-кінологи та інспектор-вибухотехнік Семен Поцко продемонстрували роботу службових собак із виявлення вибухівки та затримання злочинців.
Далі дітям продемонстрували прийоми рукопашного бою та затримання злочинців, тактику ведення бою у виконанні спецпризначенців поліції. Особливе захоплення в юнаків і дівчат викликали зразки бойової зброї спецпризначенців та близьке знайомство з розумними службовими собаками.
На завершення зустрічі голова Інформаційного відділу Мукачівської єпархії УПЦ протоієрей Олександр Монич подякував правоохоронцям за цікаву й змістовну зустріч.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как сохранить холодильник здоровым, прохладным и чистым Станьте ближе к Богу Экскурсия по Санкт-Петербургу. Старейшие храмы Питера. Помощь с подбором хорошего ритуального бюро Примите оправданное решение на счет решебников

Публикации