Почесний Патріарх Філарет назвав українські суди несправедливими

27.04.2019 0:41 3

Почесний Патріарх Філарет назвав українські суди несправедливими

Почесний Патріарх Православної Церкви України Філарет вважає, що українські суди є несправедливими. І через це виникає багато церковних проблем.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "Еспресо", коментуючи рішення Окружного адмінсуду про припинення перейменування УПЦ МП в Російську православну церкву в Україні. Про це повідомляє Gazeta ua.

"Наші суди несправедливі. Вони потребують реформування. Через те, що суди несправедливі, ми маємо багато проблем, у тому числі по відношенню до Церкви. Якщо суд хоче, щоб у нас було дві Православні Церкви, то кому він служить: Українській державі чи російській? Український суд повинен служити інтересам Української держави, українського народу і виносити справедливі рішення", - сказав владика Філарет.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/jurisprudence/75580/

Следующая новость
Предыдущая новость

Возможность получить международное образование Митрополит Онуфрій відвідав Православну спартакіаду з греко-римської боротьби Отопительно - варочная печь буржуйка премиум класса в Украине Прекрасный женский пол и онлайн казино Вулкан Большой выбор кровельных материалов на www.кровельные-материалы.in.ua

Публикации