Патріарх Філарет подякував Ніку Вуйчичу за проповідування християнських цінностей

02.04.2018 16:46 9

Патріарх Філарет подякував Ніку Вуйчичу за проповідування християнських цінностей

Патріарх Філарет подякував Ніку Вуйчичу за те, що той знаходить у собі силу проповідувати світу загально-християнські цінності.
"Вітаю Вас за вашу мужність, що Ви показуєте приклад, що цінність людини не в тілі, а в душі, в дусі. А тіло Господь воскресить повністю", – сказав предстоятель Київського Патріархату.
"Коли Ісус живе у нас, то це Його любов, Його сила. Ми не можемо без віри, тому для мене це дуже важливо повертатись в Україну. І це мене підбадьорює, адже українці підтримують духовні цінності і духовний розвиток. Але також я хочу відзначити, що коли ми говоримо, що любимо Бога, щоб ми це виявляли справами. Виявляли в тому, що любимо інших людей і піклуємось про них", - відзначив у своєму слові Нік Вуйчич.
У зустрічі також взяв участь народний депутат України, голова міжфракційного депутатського об'єднання "За духовність, моральність та здоров'я України" Павло Унгурян та інші поважні гості.
Напередодні, 29 березня, патріарх Філарет прийняв у своїй резиденції дітей з Донбасу, які привітали його з прийдешніми святами і подякували за молитовну підтримку та допомогу мешканцям сходу України. Разом з дітьми приїхали організатори та представники районної влади.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Необычные люстры с абажуром европейского качества Утепление фасада дома пенопластовыми листами – самый оптимальный способ Профессиональный семейный адвокат Громаду Жовкви сколихнула неповага церкви УПЦ до загиблого в АТО бійця Ритуальные услуги от похоронного бюро «Новая жизнь» в Минске

Публикации