Опитування: українці більше довіряють волонтерам та церкві

24.10.2017 16:16 0

Опитування: українці більше довіряють волонтерам та церкві

"Серед інститутів держави та суспільства найбільшу довіру громадян мають волонтерські організації (їм довіряють 66,7% опитаних), Церква (64,4%) та Збройні Сили України (57,3%). Добровольчим батальйонам довіряють 53,9% населення, Національній гвардії України (52,6%), Державна служба з надзвичайних ситуацій (50,5%), громадські організації (48,0%), Державна прикордонна служба (46,4%), українські ЗМІ (48,3%)", - повідомили у прес-центрі.
Зазначається, що число респондентів, які довіряють цим інститутам, на статистично значимому рівні перевищує число тих, хто їм не довіряє.
За даними опитування, президенту України довіряють 24,8% опитаних, а його дії повністю підтримують 6,7% опитаних, не підтримують взагалі - 50,4%. Дії прем’єр-міністра підтримують, відповідно, 6,0% українців.
Дослідження проводилося з 6 по 11 жовтня 2017 року. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками.
Вибірка опитування будувалася як багатоступенева, випадкова із квотним відбором респондентів на останньому етапі. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Фото Facebook

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Бесплатный сайт Igra Slot - игровой ассортимент, с которым можно познакомиться в бесплатном формате Зарегистрирован законопроект о запрете абортов в Украине Готовим пиццу! Место, где создаются иконы Митрополит УПЦ відсвяткував у Севастополі день військово-морського флоту Росії

Публикации