Окупаційна влада вчинила погром у кафедральному соборі УПЦ КП в Сімферополі

31.08.2017 14:30 6

Окупаційна влада вчинила погром у кафедральному соборі УПЦ КП в Сімферополі

Про подію на своїй сторінці у Facebook повідомив громадський діяч, генеральний директор ДП "Національне газетно-журнальне видавництво" Андрій Щекун. За його словами, силовики повністю заблокували храмові приміщення, не впускаючи всередину не лише вірян, а й архієпископа Сімферопольського і Кримського УПЦ КП Климента (Куща). До того ж, нападники влаштували конфіскацію образів.
Сам архієпископ Климент у коментарі виданню "Крим.Реалії" повідомив, що о 10-й ранку представники окупаційної "виконавчої служби" зламали двері до приміщень першого поверху та до вівтаря собору на другому поверсі. При цьому вони мали при собі рішення "суду", за якими з приміщень має виселитися Духовний центр Кримської єпархії, який де-факто не існує понад два роки.

Фото Facebook

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Посуда Berghoff – качество, удобство, стиль Новый Год на Мальдивах – мечта, которая становится реальностью Валютообменные операции на выгодных условиях Канадская печь «Булерьян» - это самое выгодное решение! Мульчирование: преимущества и специфика технологии

Публикации