Окружний адмінсуд Києва відклав засідання за позовом про ліквідацію УПЦ КП

11.10.2019 10:50 0

Окружний адмінсуд Києва відклав засідання за позовом про ліквідацію УПЦ КП

Окружний адмінсуд Києва відклав до 26 листопада підготовче засідання в рамках позову про оскарження ліквідації УПЦ КП як юрособи. Рішення ухвалила суддя Тетяна Шейко, повідомляє кореспондент LB.ua.

Під час засідання сторони сперечалися стосовно того, хто має представляти УПЦ КП як позивача в суді.

"Без належних повноважень представник Філарета намагається подати позов від імені релігійної організації (УПЦ КП - LB.ua), яку він вже не представляє. Цю організацію представляє інша особа, з певного числа інформація про це внесена до реєстру (в реєстрі йдеться, що УПЦ КП перебуває в ліквідаційній процедурі, керівник ліквідаційної комісії Олег Яременко - LB.ua). Якщо хтось вважає, що його право порушене (унаслідок початку процедури ліквідації УПЦ КП - LB.ua), то повинен подати позов від свого імені, а не від імені УПЦ КП, водночас обґрунтувавши порушення свого права", - сказав під час засідання адвокат голови ліквідаційної комісії Мар'ян Мартинюк.

Представниця Філарета Неоніла Ткаченко заявила, що рішення про ліквідацію УПЦ КП повинен був підписувати Філарет, а він цього не робив. Водночас, представники ліквідатора наполягали на тому, що це питання стосується розгляду справи по суті, а цей етап наразі не настав.

Суддя попросила сторони написати свої пояснення і передати суду.

Наступне засідання розпочнеться о 15 годині.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/jurisprudence/77413/

Следующая новость
Предыдущая новость

Офисная мебель для руководителя - приобретайте лучшее без ограничений! Купить розы с доставкой в Санкт-Петербурге Игровые автоматы X-казино Чем отличаются фирмы-упаковщики автозапчастей? Выбрать спиннинг

Публикации