"Кілером" Бабченка виявився колишній єродиякон УПЦ (МП) та УПЦ КП Аристарх

01.06.2018 11:53 18

Активіст "Правого сектора" Олексій Цимбалюк, колишній єродиякон Української Православної Церкви (Московського Патріархату) та Української Православної Церкви Київського Патріархату Аристарх повідомив, що є тією людиною, якій замовили вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка, після чого він звернувся до Служби безпеки України.

"СБУ мене не кинуло, в мене все добре... Після оприлюднення запису отримання мною авансу за вбивство людини, без зміни мого голосу шифруватися сенсу не бачу", - написав О.Цимбалюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер, повыдомляэ Інтерфакс-Україна.

При цьому він зазначив, що дав підписку про нерозголошення, тому "ніяких інтерв'ю найближчим часом не буде".

"Прекрасно, що в службі (СБУ - ІФ) працюють талановиті молоді опери, до яких спокійно йдеш з інформацією про замовлення на вбивство. Звертаєшся і не боїшся, що тебе зіллють тим же замовникам за $$$$. Чесно, не знаю, як складеться моя доля далі, трохи на нервах. Але точно знаю, що оперативник, який усю цю справу тягнув на собі, слідчий у справі - люди честі. Люди, які реально пашуть для того, щоб життя в Україні було безпечним", - написав О.Цимбалюк.

Він зазначив, що СБУ вперше "вдарила по зубах на випередження". "Не шукають вбивцю, це завжди непросто, особливо якщо працюють люди, особисто ніяк не пов'язані з жертвою. Вперше ми їх, а не вони нас, і це прекрасно", - резюмував А.Цимбалюк.

А.Цимбалюк брав участь в антитерористичній операції на сході України і, за даними облікового запису у Facebook, наразі проживає в Одесі.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/71329/

Следующая новость
Предыдущая новость

Митрополит УПЦ, який активно співпрацює з владою "ЛНР", каже, що це "провокація" Мінюст затвердив положення про Душпастирську раду з питань релігійної опіки в пенітенціарній системі ккраїни Качественная печать ценников Лас-Вегас: співробітники казино масово страйкують Что посмотреть в Керчи

Публикации