Комерційний креатив: У Луцьку священик освятив офіс лотереї

20.04.2018 19:44 6

Комерційний креатив: У Луцьку священик освятив офіс лотереї

У Луцьку сфотографували і висміяли священика, який виходив разом із паламарем з офісу відділення Національної лотереї, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Gazeta.ua.

Кумедне фото виклав на своїй сторінці у Facebook місцевий фотограф Павло Березюк. "Довго вагався, чи викладати цю фотку, але ж нечесно тримати це прекрасне тільки у себе", – пише він у дописі.
Коритувачі соцмережі вибухнули коментарями і не стримали іронічного сміху. "Покропили грішне місце. Повиганяли нечисть. Все добре", - пише журналіст Василь Бідун.
Над дверима, звідки виходили священнослужителі, окрім "Національної лотереї", вікна лотерейного кіоска "Фаворит" заклеєні рекламними банерами зі світлиною боксера Олександра Усика.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/70877/

Следующая новость
Предыдущая новость

Трубы и трубные комплектующие отличного качества от компании ООО «ГК Феррит» «Игродом» - большое количество игр для детей, в которые можно играть в режиме онлайн Как играть в виртуальном казино Кинг Принцип начисления спортивного выигрыша и главные критерии выбора клуба Принтер зажевывает бумагу – решение проблемы

Публикации