Київська мерія визнала кінофестиваль «Світло» найкращим серед просвітницьких ініціатив

13.10.2017 15:25 9

Київська мерія визнала кінофестиваль «Світло» найкращим серед просвітницьких ініціатив

За результатами роботи відбіркової комісії у фінал вийшла 21 громадська організація і громадянська ініціатива в 7 номінаціях, які представляли сферу культури, спорту, просвітницької роботи, освіти, науки, журналістики, економіки. Серед них ГО «Магнолія», «Союз ветеранів війни з Росією», ГО «Батьківська турбота», ГО «Місто-сад», ВГО «Об'єднані України» і багато інших.
СХПУ стала єдиною християнською громадською організацією, проект якої став переможцем відбору, вперше ініційованого Київською мерією.
Нагороди переможцям, спеціальну відзнаку та дипломи вручив заступник Київського голови, секретар Київради Володимир Прокопів. У своєму привітанні він зазначив: «Ми часто говоримо про реформи і їх реалізацію. В цьому залі сьогодні зібралися люди, представники різних інститутів громадянського суспільства, які втілюють ці реформи на ділі. Вони не скаржаться і не критикують, а засукавши рукава, змінюють місто на краще».
Київська міська державна адміністрація планує в подальшому співпрацювати з переможцями цього відбору. Організації-переможці будуть включені в електронний збірник кращих успішних практик, а також будуть запрошуватися до участі в різних заходах, організованих КМДА, в тому числі комунікативних.
Після закінчення урочистої частини, переможцям було надано можливість зробити презентації своїх проектів. Також, після закінчення офіційної частини нагородження, заступник директора кінофестивалю «Світло» Світлана Тимошенко була відзначена Київською мерією спеціальною подякою за активне сприяння у проведенні відбору в якості ведучої урочистого вручення.
«Підсумки проведеного заходу, -- йдеться у зверненні Департаменту громадських комунікацій Київської міської адміністрації до учасників відбору, -- свідчать про те, що в столиці досить багато громадських організацій, які мають певні досягнення в реалізації ініціатив у вирішенні питань соціального, культурного, економічного та інших аспектів життя міста.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мультфильм Алиса в зазеркалье: сюжет, оценки, отзывы Види оздоблювальних каменів Промышленные фильтры обратного осмоса Где купить аттестат о полном среднем образовании Купить софтшелл куртку онлайн

Публикации