Керуючий справами УПЦ погрожує санкціями єпископам, які братимуть участь в об'єднавчому соборі

20.11.2018 23:00 6

Керуючий справами УПЦ погрожує санкціями єпископам, які братимуть участь в об'єднавчому соборі

"Нашою церквою було прийнято соборне рішення, яке є обов'язковим для виконання всіма вірними Українській православній церкві (МП). Це стосується і єпископату, і духовенства, і мирян", - цитує митрополита Антонія Центр інформації УПЦ (МП) у Facebook.
"Все, що йде врозріз з канонічним правилами і тими рішеннями, які прийняті Українською православною церквою, буде розцінене як канонічне порушення, за яким йтиме відповідне дисциплінарне стягнення", - зазначив він.
На запитання, в чому полягатиме дисциплінарне стягнення та чи може воно бути у вигляді заборони на служіння, митрополит сказав: "Рішення прийме Священний Синод відповідно до церковних канонічних правил".
Днями Вселенський Патріархат повідомив, що об'єднавчий собор українських Православних Церков відбудеться в грудні 2018 року.

Фото boryspil-eparchy.org

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Качественные итальянские межкомнатные двери Золотые крестики в Украине со скидкой Новини Квебеку: Верховний суд виступив на захист онлайн казино Товариство українців-католиків зі США організувало для дітей з родин учасників АТО і переселенців ІІІ благодійну школу англійської мови Выбираем кроссовки на года

Публикации