Капелани УПЦ КП освятили бойові прапори

04.09.2017 16:18 6

Капелани УПЦ КП освятили бойові прапори

24 серпня 2017 року військовий священик УПЦ КП Ярослав Фабіровський, голова духовно-патріотичного виховання у зв’язках із Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України Дрогобицько-Самбірської єпархії, настоятель парафії святого рівноапостольного великого князя Володимира м. Новий Калинів, освятив бойовий прапор 12-ї окремої бригади армійської авіації, що дислокується у м. Новий Калинів Самбірського району Львівської області.
Бойовий прапор авіаційної бригади було вручено командиру авіаційної бригади на Майдані Незалежності під час урочистого параду військ у м. Києві з нагоди 26-ї річниці незалежності України.
Вже пізно ввечері вертоліт з військовими, які доставили прапор з Києва, прибув на військовий аеродром м. Новий Калинів, де урочисто звершено чин освячення бойового прапора військової частини.

Капелани УПЦ КП освятили бойові прапори

Також з нагоди 26-ої річниці незалежності України, бойовий прапор полку з рук начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерала армії Віктора Муженка в Києві отримав командир Білгород-Дністровського гарнізону (Одеська обл.) полковник Сергій Глущенко.
29 серпня полковник С. Глущенко представив прапор особовому складу військової частини А3955. З цього приводу в частині відбувся мітинг. Настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці м.Білгород-Дністровську Одеської області військовий капелан УПЦ КП протоієрей Іоан Гуменюк відправив молебень з молитвою за Україну та освятив бойовий прапор. Протоієрей Іоан Гуменюк також молитовно вшанував пам’ять загиблих під Іловайськом.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Монастир на Франківщині перейшов під юрисдикцію Київського Патріархату Как играть в мобильное казино: подробности Помощь профессионалов при вскрытии замка Сердце дома не кухня, а камин Ритуальные услуги от похоронного бюро «Новая жизнь» в Минске

Публикации