Закарпатська поліція схопила злодіїв, які обкрадали церкви

16.01.2018 15:53 3

Закарпатська поліція схопила злодіїв, які обкрадали церкви

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області затримали групу осіб, які спеціалізувалися на крадіжках з церков. Правоохоронці довели їхню причетність до 14 таких епізодів в 5 районах, повідомиляє UZGOROD.in.

На лінію «102» почали надходити заяви про крадіжки з церков в різних районах Закарпатської області. Близько десяти епізодів зареєстрували відділи і відділення поліції в Ужгородському, Перечинському, Свалявському, Берегівському та Мукачівському районах. Менше місяця знадобилося правоохоронцям, щоб викрити причетних до серії злочинів. Поліція затримала всіх трьох підозрюваних відразу після скоєння чергової крадіжки на території Свалявщини.

Правоохоронці встановили, що троє ужгородців віком 34, 37 і 38 років придбали інструменти і відмички і почали незаконну діяльність. Чоловіки відкривали двері в храмах у районі, виносили готівку і все цінне, що знаходили всередині. Для мобільності групи використовували автомобіль.

Поліція після затримання чоловіків знайшла схованку з краденим. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 КК - крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. Всім трьом повідомлено про підозру.

Ужгородським міжрайонним судом в ході попереднього розслідування двом з них обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, організатору - утримання під вартою.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/69726/

Следующая новость
Предыдущая новость

Гадания онлайн стали реальностью Протестанты готовят в Киеве грандиозный Праздник благодарения Недвижимость в Испании на выгодных условиях Страхование в «Укрфинстрах» - это надежность и гарантия выплат Именно в правильной очистке канализации кроется ключ к ее бесперебойной и постоянной работе.

Публикации